Alahan mengadung

Ada tak mummy ibu ibu di sini Yang alami gatal gatal Kulit sepanjang hamil ...

23 Balas

Saya macamtu sampai rujuk pakar beli macam2 brand sabun mandi last2 guna sabun mandi baby Alhamdulillah semakin pulih..

Saya time preggy anak first gatal kt area peha adoiiya seksa mujur hilang bila da trimester 3 mmg seksa kot duk garuje

sye! stat dr 2nd trimester smpi la bsalin.. mcm2 jnis krim da guna tp x jln gak.. last2 bia je..

saya skrg gatal2 seluruh badan tp hrp sy hamil kerana sy da lewat 1 bulan pejuang garis2 4th mnnti.

10mo ago

amiin..terima kasih doanya semoga Allah membalas doanya dikurniakan rezeki yg xdsangka2🥺😢

Saya baru 5weeks , asik gatal aje sampai luke digaruk 🥲 lagi ii pas mandi mengenyau 😂

sy ada ,dekat² nk bersalin kaki gn tgn hbes naik bintik² merah jd parut 😭 rasa buruk

sy dlu gatal kulit start 7 Bulan ke Atas. merebak dri leher belakang bdan perut

10mo ago

ye mmg xjalan. Calamine lotion.. mndi garam la bedak sejuk la.. lepas bersalin hilang. stu parut xde

Saya! Kulit jdi kering dri trimester 1 smpai skrg trimester 3

saya baru start kena alahan gatal gatal ni sejak dah masuk T2

sy tgh alami bru 7w 1badan dh hitam2 ni 😪