Alahan kulit gatal Alergik...

Saya pregnant 17week... Anak ketiga dan sebelum ni tak pernah alami alahan kulit semasa pregnant.. Boleh share solutions yg sesuai..

1 Balas

Sis cuba elakkan mknn yg bole bt elergi mcm seafood, belacan n etc.. Kalau ok, mmg brpunca dari mknn.. Mcm sy, boleh mkn tembikai.. Tp masa pregnant alah dgn tembikai..sampai nk kena asma.. Apapun cuba consult dgn doc.. Doc akan bg ubat utk preggy woman punya...kdg sb perubahan hormon pregnant juga