PROSPAN OK?

ada tak mummy dekat sini yang batuk batuk minum prospan ni ? Boleh kan? doct korang bagi tak minum ni. Share #bantusharing

PROSPAN OK?
17 Balas

Ubt ni elok sis, sy dpt dkt hospital, batuk teruk, mkn 2x ok dh alhamdulillah, cuma ubt ni ngantukla, sy mkn sblm tido je,

5mo ago

Pregnant tak boleh makan ubat yang mengantuk

tak silap saya penah baca prospan tak suitable utk preggy mommy. apa2 pun better dapatkan nasihat doktor.

saya ade bace aritu , prospan n difflam ubt sakit sakit tekak yg viral tu x sesuai utk ibu preg

doc sye bgi ubt batuk pil. die x bgi mkn ubt air ni. ikut doctor la kut.

boleh saye masuk hospital pon dia bagi ubat batuk ni

doktor tak bagi. bahaya untuk kandungan

jumpa doctor dulu.