Rasa baby tendang yg boleh terasa di area vagina

Ada tak mummies 24 weeks yg boleh rasa baby tendang sampai terasa kat area vagina? Normal ke ? Sblm ni saya rasa dekat area perut je .. takut pula kot kot ni tanda tanda nak kluar awal .. ada sape sape macam saya tak?

2 Balas

Dah scan kedudukan bayi? Harapnya bukan songsang. Amalkan tidur / baring ke kiri kepit bantal di peha / lutut. Sujud lama2.

2w ago

24 week baby boleh Pusing2 lg..

Sama la kita sis, baby saya macam duduk di bawah. 24week juga. Ini anak ke 3, pertama kali merasa tendangan disitu