Confius pilih susu formula

ada tak momy macam saya. belah siang pakai formula and malam df ?? saya nak tanya susu formula apa yang momy guna?

3 Balas

Mcm sy la.. ank kena kuning hri ke-3.. bby pulk kuat menyusu, susu ad tp x blh tmpung kehendak bby 😅 hri ke 7 ke 9 kena masuk hosp timbg bert drop 1.99kg trus cmpur susu kt hosp.. balik rumh bg susu nanpro sbb nk bg naik bert dia mahai, mula2 minum ok lama2 sembelit trus try and error bbrpa susu fm.. skrg 1thn6bln mnum Fernleaf full cream skli mommy mnum.. 😅

Try je semua susu sis... Beli pack kecik dulu... X semua baby sesuai ngn semua susu... So kne try n error... Klau dh try sekali tgok baby suai... Terus kn je... Klau x suai maybe kne tukar

Susu formula paling hampir dgn susu ibu NAN. Tapi mahal sikit lah. 😅 Saya pakai smpai anak setahun saja, then tukar Dugro/Fearnleaf.

5y ago

yes betul