hospital bersalin

Ada tak mommy yg pernah bersalin di hospital puteri ayu medical centre sungai petani ? boleh share pengalaman tak ? saya tkt nk p government. Atau kalau ada suggestion hospital bersalin lain sekitar Sungai petani boleh suggest tak ?

1 Balas

Kenapa takut nak pegi government sis?

5y ago

Orang kata layanan kasar. Sya first time nak bersalin. Saya jadi takut pulak. Plus sya tak pernah ke hosp kerajaan before this. Sya tk holeh imagine mcm mana suasana kat sana. 😢