Pengalaman bersalin Hos gov sungai petani

Siapa ada pengalaman bersalin dekat hos gov sungai petani. Boleh share tak ok tak hos ni. Terima kasih 😊

1 Balas

saya 2 kali dah bersalin kat hsah. ok je. lepas bersalin dekat wad banyak nurse y ajar cara nyusu y betui. kalau nak ckp bab nurse y mulut lebih kurang ada la 1,2 org. tapi xpenah kena pon kat saya. dgq dia ckp dgn org lain ja. fasiliti setakat saya masuk bnyk2 hosp. saya rasa sini ok la sebab hsah ni hosp xlama sgt. dekat lr mostly bidan n nurse semua okok. doc laki pulak kalau x perlu dorg xkan masuk. so far ok. ni y ke3 pon saya plan bersalin kat hsah jugak.