Bayi aktif dlm perut

Ada tak mommy mommy yg 27weeks tapi baby aktif betul dlm perut sampai kita jadi penat dan lemah? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #seriusnanya #1stimemom

2 Balas

sama mcm saya dah 29w. baby boy dia pnya kick tu masyaAllah 😂 cuma saya perasan msuk trim3 dah kurang lalu mkn mcm trim2 maybe sbb kerap sakit pinggang and perut mkin besar

2y ago

Saya 2 kali scan ckp perempuan tp kick dia mcm boy😂

Banyakkan minum susu, jangan skip makan ye. Awk pun kena ada tenaga 😁