Hai Mommies!

Ada tak mommy kat sini yg mengalami kebas jari tangan semasa pregnant? Dah jumpa doctor tapi doctor cakap normal and akan hilang sendiri lepas bersalin. Mommy ada tips tak camne nak hilangkan atau kurangkan kebas2 ni? Kadang2 nak genggam barang pun tak selesa. #33weeks #firstbaby

2 Balas

Carpal tunnel syndrome. Mmg akn hilang lpas bersalin. Sy baby nk masuk 7bulan tp masih ada lg. Tp ni dh berkurangan dr sblm ni. Cuma plg sakit n xselesa bila bangun tido. Mmg susah nk genggam. Nk angkat sikecik pn mmg kne gagahkn juga la. Huhu

Sy pun kena cmni jugak. Alhamdulillah skrg ni da semakin okay . Sy bru lepas pantang . Hari yg ke 50. Baru lega sikit . Kalau tdk, kebas2 smpai nk pegang baby pun tk selesa