Tapak kaki bengkak 😭 Baru 15 weeks 🥲

Ada tak mommy kat sini tapak kaki bengkak walaupun kandungan baru 15 weeks… Mcm awal sangat je… Nak jalan banyak pun tak larat sampai mengigil kaki kalau terlebih jalan 🥲 Mcm mana nak atasi tapak kaki bengkak ni? Dan apa punca tapak kaki bengkak ? Tolong saya 🥲 #bantusharing #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Kena banyakkan rehat, masa baring, tinggikan kaki dgn 2 bantal. buat senaman kaki. Punca kaki bengkak sbb masa hamil badan kita banyak simpan air.. banyak berjalan, berada dlm posisi yg sama pun buatkan kaki bengkak boleh search kat artikel dlm apps pasal ni ya.

2y ago

🌻