Normal ke awal preg tak ada simptom apa2?

Ada tak mommies2 kat sini yang tak ada simptom apa2 time preg . Kandungan saya sekarang masuk 10week tapi tak ada apa2 tanda2 hanya rasa loya/mual bila terlebih makan & rasa malas yang amat rasa nak tidur & berbaring jer 😅 .

15 Balas

Same here, 🙋🏻‍♀️ dari 1st pregnancy sy langsung xda morning sickness or apa2..mcm bawak badan sndri je😂 syukurrr dapat pregnancy yg mcmni

1y ago

Don’t worry. Even xde alahan pn, baby mmg sihat..jgn bnyak fikir, x smua org dpt prgnancy yg mcm ni. Best tauuu. 😄 semoga dipermudahkan urusan kta smpai march 2024 nanti 💪🏻🥳

Sy pn xde alahan da masuk trim 2 lg la rasa tak mcm org mengandung. Just rasa letih je klu tido ptg tu mmg susah nk bangun 😂

Sama tapi bkn dh rasa nk tido..mmg tdo..selalu bgun tghri je..breakfast pon skip 😂

Sama ngan sye.. 10week+ takde alahan cuma sakit pinggul je n rsa cramp kdg2.. risau jugak ni

1y ago

Dalam best nyer preg tiada simptom ni ada juga terselit rasa risau sebb tak macm ibu preg yang lain 😅

hi siss !! kita samaaa 10week no alahan apa apaaa , yeay ada kawan !

1y ago

ya sis 😆 sama lah kiter