Badan rasa ringan tiba tiba

Normal ke bila tiba2 badan rasa mcm tak da simptom mengandung? Sekarang dah 5 minggu. Sebelum ni ada jgak rasa loya, kembung perut, angin, kramp sikit2. Tapi harini bangun tiba2 rasa ringan badan. Tak da rasa apa2, rasa mcm tak mengandung. Normal ke mcm tu? #ingintahu #firstbaby

4 Balas

normal sis.lg bgus klau alahan skjp je.sy Dr awl tawu pregnant smpai skrg da 24w5d xde alahan sgt pun.just penat bdn je.kdg2 tgh tdo kne simpul urat tu.tp bkn sllu,bleh Kira bila je kena simpul urat tu.itu pun bila Ada time sy bz sgt brhari2 byk jln or brdiri ha mmg akan kena la.skit2 blkg or lenguh2 tu biasa la bila perut da smkin mmbesar☺️mula2 dlu pun sy risau jgk.tp bila da cek doc,n misi cek pun xde ape2 mslh pun.slgi xde bleeding or rasa sakit,should be just fine☺️Mommy jgn risau or byk fikir ok!be positive.just move with the flow.evrything will be just fine.😊😊😊#bbyfirsttoo

How are you feeling now? Saya 5 Minggu pun tiba-tiba semua simptom hilang. Risau.

ye sama mcm sy, sekarang 7w xrasa apa2 dh,scan tunggu 9w...

Normal sis. Ada hari kita rasa okay, ada hari tak.