Milk booster

Ada tak mommies yg pernah consume milk booster Mamom or Bmom? Blh share skit x feedback? Dah nk start kerja & nk kumpul susu ?

1 Balas

sy consume gak dlu sbb takut xde susu. tp ade skali tu da hbis dah mamom sy, hjg bulan, gji pun ckup2 je tggal... xbeli dah. elok je susu meeiah walaupun xde mb. yg penting mnum air bnyak, makan sayur hjau kalau bleh, be happy yakin ade susu, jaga konsep demand supply, susu tetap meriah. hehe.

5y ago

Sy tya kt fb dorang jual rm120 sbtol. Sis bli brpa