Pati Delima Gulsen

Ada tak mommies yg consume pati delima gulsen waktu pregnancy? Ada feedback mcmana tak? Naik x hb? Tgh survey nak amek supplimen utk naikkn hb sbb hb asyik low ?

16 Balas

Maaf sis. Tak pernah ambik. Better sis makan ubat kk bersama air limau kasturi yg buat sendiri. Based on experience saya, Alhamdulillah naik hb. Asalnya saya anemia in pregnancy. Lepas tu dah tak lepas start amalkan minum air limau ni. Tips ni pun nurse kk tempat saya yg bagi.