Hi mommies

Ada tak mommies yg bersalin awal dari due date?mcm sebulan awal ke? My due date 24 june tapi dr pagi tadi perut macam lain... Sakit kat tmpt urine and mcm period pain... What should I do?

1 Balas

due date kita sama..saya pun minggu ni sakit dkt tmpat urine..n pagi tadi sakit kepala..sy pergi klinik, n nurse cek air kencing, masuk mesin, n rupa² ny sy dehidrate..musim panas.kan..trus doc masukkan drip air.n sy dpt antibiotik kene habiskan dlm beberapa hari ni.isnin ni kene ambik sample air kencing hntar kat makmal.