baby 1bulan lebihh ...

ada tak mommies yg anak dia selalu muntah susu ? susu fm muntah , susu dada pon muntah . ada org kata baby nak besar , betul ka mommies ?#firstbaby #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Rujuk nurse/dr. Baby sendawa x setiap kali lps menyusu? Sis ada tinggikan bhgian kepala ke pinggang dia dlm 45 darjah selama 5 minit tak setiap kali slps menyusu?

Ada. normal.. muak susu.. tak reti nak explain.. nurse ada ckp dan ada artikel dlm apps ni untuk rujukan