appointment kk

ada tak mommies yang walk in je ke kk terdekat untuk buat appointment buku pink. dah call banyak kali tak angkat. saya baru pindah ke ampang lepas kahwin. pening juga cari kk mana terdekat. tanya kk ampang diorang cakap bukan kawasan. saya stay kat condo belakang pejabat risda. #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

7 Balas

kalau belakang pejabat risda tu menara risda ke? kalau situ, dah termasuk dalam KL walaupun nama Ampang..jadi kena check KK dalam KL..