Sakit satu badan

Ada tak mommies kat sini yang malam malam time nak tidur je mesti sakit satu badan/pinggang? Saya 14weeks, asal malam je mesti berjaga dari tidur sbb sakit sangat sampai terpaksa makan paracetamol untuk tahan sakit

2 Balas

Normal je tu.. sy suruh suami urutkan.. cuma kalau nak consume apa apa ubat.. dptkan nasihat dari doktor dulu tau.. takut membahayakan kandungan..

4y ago

biase lah tu sis.. nak period pun sakit bdn.. ni pulak mengandung.. sabar lah ye.. kurangkan buat kerja berat2..

Sama sis. Sy stiap mlm mmg mengaduh kesakitan. Hanya sebut Allah allah smbil gosok blkg n perut. Klu xtahan sgt sy amal doa nabi yunus