4bulan 2hari

ada tak mom dekat sini mengandung 4bulan lepas tu ada kluar flek darah warna merah muda mcm ni 👇🏻and tak banyak pun hm rasa risau plaa normal ke tu ? #ingintahu #firstbaby

4bulan 2hari
7 Balas

sy pun penah mcm ni masa 2 bulan lebih mcm tu terus gi klinik scan perut..doc ckp biasa..sampai skrg x de apa2 masalah...tp utk puas kn hati kita gi hos check dulu nnti ada apa2 masalah lain

saya pernah..mase kuar spot ni saya tak tahu yg saya pregnant..saya ingt period ,rpenye pregnant .. time tu dh 6 week

Terus pergi emergency je sis. Sbb dr pesan dkt sy sebarang spotting/bleeding kena cek dkt hosp utk tgok kandungan.

Klu sy, terus direct ke hospital sis.. Semoga dipermudahkan dan semuanya baik2 shj ya ❤️

Pernah kena masa 12w. Tapi more to light koko.. Terus pergi hosp.. baby ok.

better refer doktor

Selalu keluar ke?

2y ago

2kali je kluar mcm tu skrg dah takde dah