Calla Milk

Anyone kat sini yg consume calla milk dari awal pregnant? Boleh kongsi feedback korang. Hb okay tak? Sangkut gdm tak? TQ

2 Balas

masa awal pregnant saya ada consume dalam 3 kotak jugak rsenya.. masa bukak buku hb ok 11.9 cuma lama2 drop tp mungkin sbb saya suspect talasemia.. gdm tak sangkut 4.1 je lps minum air gula.. dh masuk second trimester ni saya try consume balik nk tgk hb naik tak ke 11 semula tak sbb makan ubat byk2 pun mcm x berapa nak naik hb

6mo ago

Situasi kita sama. Awal pregnancy sy minum hb cantik. Tktahu asbab calla milk atau apa. Masuk trimester kedua terus drop. Ini nak masuk trimester ketiga nk try minum balik.

Sy minum calla milk start Ms kndungan 26minggu sbb nk try minum susu utk calcium.sbb Sy xleh telan susu di pasaran ok.. hb Sy ok atas 12..xsangkut gdm..tp Sy juga consume pati delima gulsan,jg makan ubat klinik kk bg..buah buahan sentiasa mkn..

6mo ago

Sis minum time bila ya? Dan pati gulsan ambil berapa sudu sehari?