Makan zincofer sakit kepala

Ada tak mama di sini yang makan Zincofer mesti akan sakit kepala? Saya lepas ambil zincofer sejam dua mesti akan sakit kepala..

3 Balas

sakit kpala,perut bloated mcm gastrik dan cirit,mcm nak pitam..sebulan je bertahan lpastu minta nurse kk tukar ubat.skrg try maltofer sy jd ok cuma dpt hb low. mgkin lpasni doc bg ubat lain pula. try n error

Kalau tak serasi nti bgtahu nurse time checkup.. sy dlu mkn zincofer rasa melayang2 je badan then Dr suruh stop ambil zincofer

Sy mkn Iberet Folic 500 ok utk sy