Salam tumpang tanya

Ada tak macam sya bila nampak suami terus mual pening dan bau badan suami pun malas nak cium 😅sampai”suami benci sikap sya #pleasehelp 😩 menjauh”dri suami 😅 elakan muka bau bdan #pleasehelp 🤣

13 Balas

slow talk dengan suami ya , sebab sis alah dengan dia time pregnant ni je . alahan pembawakan . nanti dah keluar, dah okay la tu. kadang laki tak faham, kena explain kat dia . kalau tak boleh jadi salah faham 🤗 macam saya lah , kalau dia nak bermanja , saya ngelak . jadi rimas bau dia pun saya tak berkenan walaupun sebelum ni okay je 😂🤗 walaupun sebelum ni bau dia favourite saya 😂 sekarang tak lagi bila pregnant