ikat

Ada tak kawan2 kat sini yg prefer untk ikat peranakkan selepas melahirkan..share pless..sbb ini kandungan yg ke4 sya dan umur pun dh hampir 40.dengan alahan yg teruk suami cakap cukup setakat ank 4 org..

1 Balas

Akak ipar saya ada nak mohon ikat sebab dah nak masuk 7 dah anak dia 😅😅😅 jadi dia mohon kat dr dan ada laa dr akan terangkan prosedurnya macam mana nanti

5y ago

Ohh ok...hrtu sya pun ada gak tnya kt nurse masa checkup nurse srh sya tnya doktor dan minta pendapat doktor..nt next check sya nk tnya doktor jugak la..tq sis