ikat peranakan

Ada tak sesiapa yang ada pengalaman ikat peranakan? Berapa kos untuk hospital swasta? Kalau bersalin normal, masih boleh buat ikat peranakan masa melahirkan tak? Umur dah 41 tahun.

2 Balas

Selalunya, kalau nak ikat peranakan, last bersalin tu Doktor akan suggest utk czer sbb senang terus ikat after delivery. Ni yg sy baca dari blog mommy . More than that, sis kene tnya direct pd private hospital yg sis nk bersalin tentang kos and so on.

4y ago

Terima kasih yer atas info

klau nk ikat peranakan sis kna brsalin ceaser klau d hsptl swasta lahh sbb sya kje d KPJ hsptl..psal bil hsptl tu xpasti sbb bil hsptl biase akn d total bile sis dh dischrge...

4y ago

sma2 sis..