berat turun

Ada tak kat sini...baby ms cucuk sebulan,berat dia turun ye?sis mcm down plak,sedangkn anak menyusu badan,kesian pulak kat baby.

1 Balas

Anak saya masa check kuning tu berat turun dengan kuning tinggi terus warded masa hari ke 4. Nurse tak bising ? Sebab sepatutnya 3 bulan pertama tu berat anak akan naik laju . Lepas 3 bulan tu baru naik sikit sikit

5y ago

Kalau berat urun boleh jadi sebab warded juga sebab masa anak saya warded dalam bilik photo tu ada je budak yang tak kuning tapi warded sebab berat turun mendadak