hamil lagi

ada tak kat sini yg anak sulung baru 3 bulan. tapi pregnant lagi. ada kata kata semangat tak? huhu

7 Balas

take care sis.. jgn risau.. in shaa Allah baik2 je semuanya.. rezeki sis dapat zuriat lagi.. doakan sy jgak ya sis moga2 ada rezeki juga mcm sis utk ada baby.. xsemua bernasib baik mcm sis.. sy da 2 tahun kawin.. tp belum ada baby lagi😊.. sy da pnah pregnant tp misscarriage .. belum rezeki sy lagi.. saya doakan semoga dipermudahkan segala urusan sis didunia&akhirat.. allahumma aamiin yaa mujib 🤲🏻🌷

Ada knalan yg mcm sis.. suami nye bagus jaga anak sulung.. yg baby 2nd pn x byk ragam, snang jaga.. sis jgn rsau ye.. jaga ksihatan diri..

sya,dah merancang mkn pil pun bolh sangkut,si kakak 4tahun,adik baru jer 8bulan,skrg mengandung lagi.

saya macam tu juga sis. sekarang yang sulung 1tahun 2bulan. adiknya dah 2bulan.

tahniah awk..rmai je mngalami, da rezeki tu jaga baik2

semoga baik2 saja

tahniah