Due Date 29/10

Ada tak kat sini yang due date dia hujung bulan 10 tp dh bersalin ? Due saya 29/10 tp skrg selalu rasa sakit pinggang ke depan macam contraction. Cuma tak kerap je. Ni second baby, first baby induce so taktau rasa sakit natural contraction sebelum bersalin sbb dulu masuk ubat trus sakit melampau nk bersalin. #bantusharing

12 Balas

hi due date sma tp blum besalin jg,tp bawah perut tiap mlm ad rasa sakit2 dn kadang pinggang pon pndai skit jg

2y ago

hi sis x kerap jg cuma kadang2 pndai dtg sakit jg