Due Date 29/10

Ada tak kat sini yang due date dia hujung bulan 10 tp dh bersalin ? Due saya 29/10 tp skrg selalu rasa sakit pinggang ke depan macam contraction. Cuma tak kerap je. Ni second baby, first baby induce so taktau rasa sakit natural contraction sebelum bersalin sbb dulu masuk ubat trus sakit melampau nk bersalin. #bantusharing

12 Balas

Saya due 20/10. Belum bersalin. 😞

2y ago

hari tu selang stgh jam.smlm pon ada jg tp selang 20mnit mcm tu tp die dtg 3x je lps tu xsakit dah.risau pula xbslin lg.selalu kena serah diri awl ke ye?esok sy last check up dr.dr akn scan semua tgk air ktuban.

due 17/10 tpi syukur sdh brslin 8/10