Susah membuang

Ada tak kat sini susah nak membuang? Macam mana nak dia smooth ye? 😆

7 Balas

cuba minum air delima. sy minum air delima alhamdulillah dah kurang sembelit.. tapi badan orang kan lain2..moga berkesan kat awk juga

banyak minum air n makan buah naga sis , sy sebelum ni sembelit teruk , hri2 makan buah naga , Alhamdulillah skg dh x sembelit lg

sy g hosp doc bg lactulose ..minum air banyak, makan buah pun banyak sembelit juga, ada lactulose baru ok

3mo ago

😂 kadang makan cili mmg senang membuang ..

makan buah tggi serat. kalau saya makan jambu batu/guava hari2.. elok je membuang

saya minum air sunquick mandarin tanpa gula, buat masam², so far elok membuang

Banyakkan makan buah sis