pemantauwan kawalan glokosa

Ada tak kat sini sama nasib mcm sy? Agak2 mcm ni kena insulin ke? Risau lak tgk kptsan ni

pemantauwan kawalan glokosa
31 Balas

Sy gdm on insulin, sangkut gdm 33w.detect gula kat kencing.buat bsp kat wad hospital seminggu, mmg x terkawal.makan sekeping roti kosong ja pun lepas 2 jam bacaan 6.8.sy dah nk pengsan kebulur 4hari buat bsp,bru turun pegi 5.bacaan pagi je tinggi,ptg mlm ok.so doc bg insulin lgpun baby sy kecil,37w kena induce.

4y ago

Ohh tq mummy...