10minggu 5 Hari

Ada tak kat sini pernah minum susu tetiba perut rasa memulas je. Bila p toilet x keluar apa pun. Tapi asyik memulas je perut sampaikan nak tidur pun tak dapat sebab perut memulas je rasa nak membuang. First time jdi semalam lepas minum susu tiba2 perut memulas je. P toilet tapi x membuang pun. Apa punca jadi mcm tu ya. Adakah susu tu tak sesuai utk saya ataupun ada sebab lain.#pleasehelp #1stimemom

8 Balas

Saya pun sama, tapi saya jadi cirit birit. Dah 1 minggu dah tak minum susu. Dah kurang cirit, now berak keras pula taktau dah nak buat apa. Rasa masuk angin tu hari hari juga lah