boleh tak minum milo setiap pagi? saya boleh telan tu je untuk breakfast.

ada tak kat sini mommies yg minum milo? sbb before ni saya coffee lover. teh o panas pun saya suka. tapi disebabkan saya tgh pregnant, saya pun stop lah sbb caffeine kan. so saya minum milo skrg. ya saya tahu milo pun ada juga caffeine sikit tapi saya nk minum air apa lagi selain tuuu

32 Balas

Alhamdulillah Saya minum tiap Hari,, kandungan ke 5 dan umur dekat 50 syukur Masih dijaga Allah ta'ala ,,,yang penting minum banyakkkkk air kosong.

Milo xelok sgt.. klau kerap amik blh menyebabkan jahitan lepas bersalin tu koyak atau mmg susah nk jahit sbb daging kita reput..

minum dan makan ja sis, sbb lain org lain pembawaan. as long sis p cekup doktor bgtau hb darah gula dgn baby sis ok 👍😘

Saya minum milo ke koko ke hb drop jdi saya stop & elakkan…beli susu tepung je sekarang minum sebb nk mantain hb.

Just minum ape yang u boleh telan better than don't have anything but becareful dengan milo sebab sugar banyak. Hehe tc

sy minum susu tepung Dutch lady perisa coklat.. less sugar.. kalau minum susu ibu mgandung tu rasa mcm manis sgt la..

Caffeine as per doctor advise saya boleh minum tapi kena less than 200mg per day, so kira mcm satu-dua cup coffee

sy minum susu kurma perisa choc jenama wan bionik .... alhamdulillah tak sangkut gdm .. hb pon 12 ke ats je ..

Horlicks? Susu?.. susu la better cri yg kurang gula & recommend juga mnum stiap hari..horlicks high sugar

saya minum je milo dri trim 1 hingga skrg sis. dn sya juga sllu minum horlick😊.. skrg dh 35w..