jus mamriam

hi..ada tak ibu2 yg amalkn jus mamariam? ok ke? dan ape rasa dia ye?betul boleh mmbantu naikkn Hb ke ?

10 Balas

saya consume jus mamariam ok sgt.. 14weeks saya minum air gula then sangkut gdm.. setiap kali buat bsp mesti lps mkn 5 & 6 ke atas.. bila dh stat jus mamariam buat bsp je Alhamdullilah jd 4 and tk lbih dri 5 , hb pon naik.. bdn tk penat la pregnant siap boleh pnjt bukit.. and now dh 27 weeks saya tuka myk kelapa dara.. mkin better.. saja nk tukar selera tapi semua Alhamdullilah ok je supplement mne2 pon 😊