jus mamriam

hi..ada tak ibu2 yg amalkn jus mamariam? ok ke? dan ape rasa dia ye?betul boleh mmbantu naikkn Hb ke ?

10 Balas

kalau bole tkyah la minum sis. nurse marah taw kalau minum jus2 supliment mcmtu. kadang tk membantu. ada je yg minum buat kencing manis naik.hb da ok tp gdm pulak. so tak cantik la rekod. kadang gdm tkde hb pulak tk ok. makan buah sis jambu naikkn hb.atau makan kerang hati .bykn minum makan yg berkhasiat