Najis bayi

Ada tak ibu2 yang bagi anak dia minum susu lactogen langkah 1? Memang minum susu ni akan berak 3hari sekali ke? And najis baby memang akan jadi hijau lumut ke?

12 Balas

baby sya dh 3month minum susu lactogen , sebulan gn 2buln ok je dia minum masuk 3bulan baby sya kerap berak ii najis jdi hijau lumut..pergi check up haritu berat baby turun , nurse minta tukar susu . sekarang baby sya minum susu dupro harap ii ok lah .