Anak tkmau menyusu

Ada tak ibu2 yang anak nak menyusu baring jee? Kalau duduk takmau? Bawak pergi berjalan langsung takmau menyusu. Dalam kereta menangis. Bagi neneng taknak. Balik rumah baringkan dia lepas tu bagi neneng, elok lak nyusu. Ibu2 buat macam mana ye? Pening dah ni. 🤣🤣🤣

2 Balas

ni mcm anak sy ni, sbb dah biasa nyusu baring..last2 sy bagi botol je, skrg mmng tgh ajar pkai botol klau berjln ke atau dkat luar..

2y ago

belum ajar botol lagi. adui la. pening maknye.

hi sis. mungkin sis boleh cuba biasakan anak sis dengan dukung sambil menyusu. sambil tu try dodoikan dia ye.

2y ago

penat juga macam tu.. hahahhahah. adehhh.