Saya alah..tp xda munth cuma bila ptg mmg lembik gila..x larat sgt2..pening kpla..dh la sya bekerja.

Ada tak ibu2 sama mcm saya?kdg nangis sendiri..bila nk habis alah ne..dgn nak jga anak lagi 2 org..mmg x larat je

3 Balas

🙋🏻‍♀️ awal2 dulu muntah ptg2 sampai terpaksa minta balik awal naik grab sbb da lembik sgt. sy biasa balik naik train jalan kaki. memang tak larat. so before balik mmg kdg2 beli milo, mkn roti, hisap mentos nak bg energy dan hilang loya. sampai rumah je mmg terus terbaring. now da masuk w10 makin ok Alhamdulillah da boleh start masak dinner.

saya pernah jadi dlu awak, mmg tak bole buat apa. doa byk2x minta alahan ni hilang yaa n kuatkan smgat, awak mesti bole hadap sbb tuh Allah bagi awak alahan ni.

sama mcm saya . alah petang mai petang ja pening kepala n muntah