Normal ke tak alah?anak no 1,and 2 alah teruk dua2 boy..yg no3 ne tetiba mcm xda alah..

Sya preggy no3,sllunya lepas dpt thu preggy tu mmg alah..tp yg ne steady je..risau gak ne..

2 Balas

sis kiter sme.. ank sulung.. sblum dpt tahu preggy.. dh mabuk kepayang.. bila dpt tahu.. lg lh.. smpai amek cuti kje sebulan.. bila skng.. prggy no 2.. sblum tau xde pening.. dpt tau.. ade pening lat 2,3hri.. xde pening.. so konfius.. bila konfius.. cek upt.. alhmdulillah.. masuh 2line dn terang..

2y ago

haa sya pn pening2 sikit2 je yg ne..jgn anak no1,2 usihh mcm kain buruk dh..lembik terus 😂

jika dah buat pemeriksaan di klinik, ibu dan kandungan ok, so tak perlu risau. Lain kandungan lain ujian kehamilan.

2y ago

it's ok.. tenang je..elakkan stress dan fikir bukan2. Jg diri jaga sihat ok.