Ada tak ibu2 sakit pinggang on off

Ada tak ibu2 sakit pinggang sampai pinggul on off.sakit macam nak period tu.tapi perut tak mengeras baby pon gerak ok.saya baru 34 week.normal ke? first pregnancy yang ni

2 Balas

normal sis kalau rasa senggugut tanpa tanda mcm leaking / lendir darah , tu false contraction .. tapi kalau berlarutan and sakit sgt2 sis boleh g hospital ya.. mcm sy 33-34w haritu pun kerap kena sakit mcm senggugut tp sy tahan je and lama2 hilang .. skrg alhamdulillah dh msuk 36w

Saya pun kena sakit pinggang mcm ni masa first preggy