37 weeks

ADA TAK IBU2 MCM SAYA...DH 37WEEKS,KADANG BERAK2,PERUT MENGERAS SMPAI RASA NK MELETUP...PINGGANG SAKIT...TAPI SELAGI LOM RASA NAK BERSALIN,SELAGI TU TAK PERGI HOSPITAL..TAKUT CONTRACTION FALSE

2 Balas

Cm sy la sma perut mengeras..