Sakit sangat.

Ada tak ibu2 masa mengandung sakit dkat bahagian dalam gmbar tu.. Saya masuk 7bulan.. Terus rasa sakit ya amat dekat bhgian tu.. Kdang mai sakit dia mcm nak nagis 😭. Nak kta jatuh atau terseliuh.. Xada pn. Ada tnya kawan2 dekat whatsapp. Ramai kata biasa jadi. Emm sebab apa eh jd skit mcm tu?? Ada cara ke nak hilangkan sakit ni?

Sakit sangat.
22 Balas

Dah masuk 7 bln, start sakit tangan and kaki. Bila bengkokkan tangan ada rasa sakit2. Klau urut lagi rasa sakit tapi selesa kejap lepas urut.