Miss V

Salam, Hi. Nak tanya. Normal ke kalau tak pakai seluar dalam, masa nak tidur, dan miss v tiba2 rasa mcm ada keluar air atau basah.

2 Balas

Biasanya air keluar dari Miss V adalah seperti air mazi juga. Walaupun kaum hawa tidak keluarkan sperma, tapi air mazi perempuan pun bersifat melekit dan berwarna putih. Selalu ke air keluar dari miss v sis ?

4y ago

Tak selalu. Tapi rasa keluar bila nk tidur tak pakai seluar dalam .

Normal la saya pn selalu tkthu air ape haha thu2 da ad air nk kata kputihan bkn im not sure but im still find the answer 😂

4y ago

Haha. Kann. Betul2 nak kata keputihan tak. Ke angin masuk dlm kain 😂 hadoii. Bantuan doktor2. 🤭 please