Air x berbau jernih keluar drpd miss V

Normal ke kalau keluar air jernih x berbau drpd miss V, sikit je keluar tapi meleleh walaupun duduk saja. Itu air kencing ke? Sekarang sye 29 weeks, mula jadi gitu dari 27 weeks. Kadang² je keluar mcm tu.#ingintahu #firstbaby

1 Balas

Masa dia keluar tu awak tak boleh kawal ke? Means dia tetiba je keluar even without pressure macam batuk / bersin etc? If yes then maybe air ketuban leaking. Jumpa & inform doctor pasal ni

2y ago

hi saya pun mcm ni kalau penat dia keluar cecair jernih bahaya ke?