lesen memandu

Ada tak ibu2 kt sni yg dh khwn tpi tk thu memandu lg dan tk dk lesen memandu???

15 Balas

Saya🤭🤭 Nak kumpul semangat gi amik test komputer Tu kan mcm sipi2 je hahhaha Kene bebel pun buat derkk je, masuk telinga kanan kluar telinga Kiri.

Saya tahu nak drive tapi takut nak drive & tak de driving licence lagi walaupun dah umur 30 tahun....just ada lesen motor je dari umur 18 tahun.. 😅

saya pun tak ada lesen.. tapi penah blajar test bawa kete..moto boleh bawa tp tak ada lesen juga😂

Saya Duk nak buat lesen asyik lupa je Duit belanja kot lain Tapi tak bawa jauh2 takut kena saman

Saya 😄 Moga datang kekuatan nak ambik lagi lesen keta. Dah test JPJ tapi tak lepas. Hukhu

Saya... Mil pernah juga bising sebab tak ada lesen, nanti susah kalau dh ade anak.

Masa sekolah dah boleh ride dan drive. Takpe masih boleh belajar.. keep it up

saya. tapi motor boleh bawak. in shaa Allah nanti nak ambil lesen kereta

sy...sy xtau bawak kereta dan moto

saya hahahaha.