Belajar memandu kereta ketika hamil

Assalamualaikum hi selamat sejahtera. Nak tanya if ada antara cikpuan2 tahu kalau mengandung boleh tak belajar kereta? Ada x sesiapa pernah belajar memandu kereta masa hamil? Kena sertakan surat kebenaran sekali ya? Kalau ikut undang2, Preggy Woman boleh ambil lesen kereta tak? Tq ya reply.

1 Balas

Tengok pada tempat tau. Ada sesetengah tak nak terima, ada yang terima je. Nanti kena buat surat dari doctor untuk sahkan awak pregnant.