Lesen kereta

Maaf soalan tkde kena mengena dgn pregnant...Nak tanya kalau due date hujung bulan march, sempat ke ujian jpj n dpat lesen P ?? Suami yg ambik bukan saya ... Sempat ke agak2?? sebab baru habis bayar loan ingat bulan 1 nak daftar lesen memandu pula .. Berharap juga dpt pergi berdua tknak susahkan orang walaupon kita bayar grab tu , tambah pula bulan puasa 😊 dan anak pertama 🤭 #ingintahu #firstmom

5 Balas

kalau suami puan dh pndai bawak kereta dan duit cukup dh byr cepat je lesen tu siap . saya dulu tunggu gaji byr sikit2 6 bulan baru siap. pstu x pandai bawak kereta time tu so amik mase sikit lah nak belajar. 😅😂😅 adik saya pulak time amik lesen mmg dia dh pndai bawak kereta pstu dia amik lesen auto pulak. rasanya dia 2 bulan je kot dh siap lesen semua.

Sempat . Sbb saya yg tk pandai bawak kereta ni sebulan je process dari ceramah-computer-weekly class dgn cikgu-qti- terus jpj. Lulus je jpj, saya ckp dkt cikgu mengajar tu saya nak terus pg jpj bg result lulus tu dkt kaunter. Pg je kaunter tk smpai 20 min siap semua🤣

kalau kata time latihan hari2x p, or tiap minggu 2kali ke p ,inshaAllah sempat. kena deal dgn org tu la, sbb mcm tempat saya kejap je tapi kena kerap test tuh la bagi cukup jam, lepas tuh terus buat ujian. kalau kata nak dpt lesen L pun, kejap juga.

Pergi hari hari. Senang kata buat dari pagi sampai petang. Settle cepat boleh test jpj dalam bulan tu juga.

biasa sebulan je dah siap..sempat je. tapi xtahu la tempat awak mcm mn..