Pembawaan Mengandung

Ada tak ibu² kat sini yg dari mengandung sampai dah melahirkan pun masih terbawa² prangai time mengandung dulu? Saya smpai skarang tak boleh bau apa² aroma dari bunga ros.. rasa mual.. sabun yg saya paling tak suka sampai skarang, sabun jenama May yg merah tu. Lalu saja pun dah rasa mual 😅.. anak nak dekat setahun dah ni.

1 Balas

Mmm, adik beradik saya semua lelaki, so macam dah biasa la bau flavor vape @ rokok. Time pregnant, takboleh bau sikit memang loya teruk sampai termuntah. Sebab bau tu kan macam kekal lama. Dah bersalin sampai sekarang anak dah 2tahun, masih sama. Saya memang akan loya sampai muntah. Kadang2 stress bila keluar ke balik kg ughhhhhh 🫠