Details scan di sonobee

Ada tak ibu² kat sini pernah buat details scan dekat sonobee? Puas hati tak?

32 Balas

sy buat dekat sonobee balakong , sonographer dia lembut sgt dan prihatin . kalau tnya apa2 semua dia jawab dgn lembut je . gambar pun cantik

Saya buat dekat sono bandar puteri puchong. Ok sgt. Yg tukang scan pun friendly, pastu dia scan mmg puas hati.. bkn scan cincai2.. A-Z lah.

Okay je. Ikut tempat. Dapat sono explain mantap, okaylah. Area mana stay? Kalau saya, sonobee damansara okay sgt. Rawang tak ok

1mo ago

Hai awak , boleh saya tahu kenapa rawang tak okey ? Baru plan nak scan minggu depan dekat rawang 😂

Kita pegi sono klinik anda dekat damansara. Sono dia baik sangatt…muda n sweet. Sy dua anak dah g scan sane🥰

bg sy xbrp ok, gmba kurang jelas.. klinik siti ok

Puas hati, lagi complete dari buat dkat klinik swasta

1mo ago

Sonobee tu klinik swasta la sis

Saya scan dkt Sono baby xtnjuk gender😂

Ok je tp baca review kt google dulu

seremban -ok sgt!! harga pon berpatutan..

1mo ago

dkt nilai prnh cuba tk ? ok tk ?

Sangat berpuas hati.