Duedate 22/8 tapi langsung tak ada tanda2 nak bersalin.

Ada tak Ibu2 kat sini duedate sama mcm kita ? Dah berdebar sebenarnya menunggu masa ni. Sebab anak2 yg lain 38w+ dh bersalin. Yg ni mcm steady je lg 😅. 5 Kelahiran sebelum ni tak pernah induce semua normal je. Yg ke6 ni mcm selesa pulak dia kat dlm perut Ibu 😅. Isnin ni dh duedate kalau still xbersalin, kena jumpa doc utk next step, either dapat tarikh serah diri or doc bg tarikh injak lg. Doakan ya semoga dipermudahkan 🤍🤲🏻.

9 Balas

saya pun 22/8 😂 tapi xde tanda nk bsalin. 😖 dah tak tentu arah ni

2y ago

hahaha kan sis samalaaa saya Ya Allah duk pikir await xnak keluar lg. selesa sgtke dlm perut 😂😂