OVERDUE 40w+ still tak bersalin 🥶

Haritu dh tanya soalan kan. 🤣 Ingatkan dah boleh bersalin tapi sudahnya sampai harini 26/8 xbersalin lagi. Doc bagi tarikh sampai 27/8 (esok) kalau tak bersalin lagi, 28/8 dh kena warded dh 🥲. Tak pernah2 overdue sampai macamni. Ni anak ke6. Doakan ya dipermudahkan urusan saya nak lahirkan anak soleh yg bongsu ni in shaa Allah 🤍🤲🏻. Sepanjang bersalinkan 5 anak sebelum ni tak pernah kena induce. Redha jelah sekarang tgk apa pihak hospital buat bila warded nanti. Harini dh 40w4d masih tiada tanda bersalin 🥲 #Overdue40w #anakke6

2 Balas

sama la sepatutnya rini dute date saya..bby pun xnk kluar lagi n belum ada tanda nk bersalin lagi...2/9 kena induce juga cita dy

2y ago

samalah sis sye pun 2/9 nie kne serah diri dahh

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin. bby dan mmy sihat dan selamat..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️